Telefoon: +31 (0)36 533 2775

Reparatie

Auto reparatie

Vanzelfsprekend staan zaken als service, eerlijkheid en openheid bij ons hoog in het vaandel. U mag niet anders verwachten, niemand houdt van nare verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is.

pic06

Koppeling reparatie

Samen met het vliegwiel vormt de koppeling de verbinding tussen de versnellingsbak en de motor van uw voertuig. Via de koppeling wordt de kracht van de motor, via de versnellingsbak, naar de wielen van uw auto overgebracht. Zoals u begrijpt, is de koppeling een belangrijk onderdeel van uw auto. Het is belangrijk om deze goed te verzorgen.

Wanneer moet de koppeling vervangen worden?

Op het moment dat de koppeling versleten raakt, wordt de verbinding tussen de versnellingsbak en de motor slechter. U zal merken dat het schakelen minder goed gaat en u kunt ook een verbrande geur ruiken bij het optrekken. Zoals u begrijpt: zonder koppeling kan je niet schakelen en zonder te schakelen kunt u niet rijden. Als u merkt dat het koppelen niet meer goed gaat, is het verstandig om langs te komen. We kijken dan samen wat het probleem is en kunnen we eventueel uw koppeling vervangen.

Kom langs voor de vervanging van uw koppeling!

Heeft u problemen met uw koppeling, kom dan gerust langs bij autobedrijfa Asia. Wij zijn specialist in het vervangen van koppelingen en helpen u graag!

Laswerk

Autobedrijf Asia is de specialist op het gebied van alle soorten laswerk van alle merken autos. Een lekkende uitlaat betekent niet noodzakelijk dat deze vervangen dient te worden, wij proberen dus altijd deze vakkundig te lassen. Dit bespaart u een nieuwe uitlaat en dus uiteraard ook minder kosten.

Storing aan uw auto?

Vroeger was u afhankelijk van uw merk dealer als er motorisch/ elektronica storingen ontstond in uw auto. Als klant wilt u natuurlijk het liefst voor alle service onder een dak terecht. Autobedrijf Asia heeft zich daarom gespecialiseerd in het stellen van moderne diagnose.

  • Motor management storingen
  • Airbag storingen
  • A.B.S storingen
  • Elektronica storingen

Distributieriem vervangen

Wilt u de distributieriem van uw auto vervangen?

De distributieriem is een ontzettend belangrijk onderdeel van uw auto. Als u er niet voor zorgt dat de distributieriem van uw auto op tijd wordt vervangen, kan deze breken, waardoor de motor vastloopt. Het vastlopen van de motor van uw auto is gevaarlijk in het verkeer en daarnaast kan het ernstige schade aan uw motor veroorzaken. Reparatie van uw auto na het breken van de distributieriem kan honderden euro’s kosten. Zorg daarom dat u er op tijd bij bent en u tijdig uw distributieriem laat vervangen.

Maak een afspraak bij Autobedrijf Asia!

Wij hebben veel ervaring met het vervangen van distributieriemen. Dit doen wij vanuit onze werkplaats in Almere. Neem contact met ons op en zorg dat u niet voor verassingen komt te staan!

Beste Kwaliteit Beste Prijs Beste Keuze